همانطور که میدانید سینه بانوان نیز همانند سایر نقاط بدن دچار توده و ضایعه سرطانی میشود و در این هنگام است که جراحی سرطان سینه ضرورت می یابد. در حقیقت جراحی سرطان سینه یک روش درمانی است که به منظور خارج نمودن توده مورد نظر توسط بهترین جراح لاپاراسکوپی در تهران انجام می گردد.
جراحی سرطان سینه
پزشک به منظور بهبودی بیمار ممکن است از جراحی سرطان سینه به تنهایی استفاده نماید و گاهی نیز ممکن است از روش های درمانی دیگری مانند شیمی درمانی و پرتو درمانی در کنار آن استفاده کند. تشخیص زود هنگام این بیماری و عمل جراحی آن می تواند از مرگ بیمار جلوگیری نماید.
انواع عمل های جراحی سرطان سینه
پزشکان متناسب با شرایط فرد از روش های مختلفی برای جراحی سرطان سینه استفاده می کنند که شامل موارد زیر می باشد.
- ماستکتومی کامل: در صورتی که نیاز باشد تمام قسمت سینه از جمله نوک، هاله، اطراف آن و بخشی از بافت های مجاور برداشته شود این عمل را ماستکتومی می نامند، اما در این روش غدد لنفاوی برداشته نخواهد شد.
- ماستکتومی رادیکال اصلاح شده: در این روش جراحی علاوه بر بافت سینه غدد لنفاوی زیر بغل نیز برداشته می شود، اما عضلات سینه باقی خواهد ماند. در صورتی که سرطان سینه تهاجمی باشد از این روش استفاده می گردد.
- ماستکتومی رادیکال: در این روش تمامی بافت و عضلات سینه به همراه غدد لنفاوی و دیواره قفسه سینه برداشته می شود، اما این شیوه جراحی هنگامی که سرطان به عضلات قفسه سینه رسیده باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
- ماستکتومی با حفظ پوست: در این شیوه پزشک ضمن برداشتن بافت سینه و غدد لنفاوی تلاش می کند که پوست را جهت ترمیم نمودن شکل ظاهری پستان حفظ نماید.
- لامپکتومی: در صورتی که توده سرطانی کوچک باشد پزشک ضایعه و بخشی از بافت های اطراف آن را خارج می کند که این روش با عنوان لامپکتومی خوانده می شود.
- جراحی غدد لنفاوی: پزشک این جراحی را به منظور سالم بودن و یا نبودن غدد لنفاوی انجام می دهد.
نوع جراحی در سرطان پستان
به طور کلی می توان گفت که جراحی سرطان سینه به سه گروه تقسیم می شود که عبارت است از:
✅جراحی پستان
✅جراحی غدد لنفاوی زیر بغل
✅بازسازی پستان
همان طور که پیش تر نیز بیان نمودیم جراحی سینه می تواند شامل خارج نمودن کل بافت و عضلات پستان و یا خارج نمودن توده مورد نظر باشد که پزشک متناسب با شرایط فرد تصمیم گیری خواهد کرد. در صورتی که پزشک مجبور شود بخش زیادی از سینه زن را بردارد به منظور جایگزین نمودن سینههای برداشته شده از روش بازسازی پستان استفاده می کند. استفاده از شیمی درمانی بعد از جراحی به اندازه ضایعه و میزان درگیر شدن غدد لنفاوی بستگی خواهد داشت.
در صورتی که این بیماری به غدد لنفاوی نیز رسیده باشد پزشک جراحی غدد زیر بغل را انجام دهد. در صورتی که بخشی از سینه و غدد لنفاوی برداشته شود انجام پرتو درمانی ضرورت می یابد تا سلول های سرطانی موجود در ناحیه مورد نظر به طور کامل از بین برود.
دکتر ناصر ملک پور به عنوان یکی از بهترین پزشکان متخصص و جراح در زمینه جراحی سرطان سینه است که پس از انجام بررسی ها و آزمایشات لازم این عمل را انجام می دهد.
عوارض جراحی سرطان پستان
جراحی سرطان پستان نیز مانند جراحی سایر قسمت های بدن عوارضی را برای شخص به دنبال خواهد داشت. با ما همراه باشید تا درباره عوارض این جراحی با شما عزیزان سخن بگوییم.
- حساسیت به داروی بیهوشی: ممکن است برخی از بیماران پس از عمل جراحی به داروی بیهوشی حساسیت نشان بدهند، اما احتمال آن بسیار پایین خواهد بود.
- خونریزی در محل جراحی: وجود مقداری خون روی پانسمان پس از جراحی طبیعی است، اما در صورتی که شدت خونریزی بالا باشد پزشک باید اقدامات لازم را جهت متوقف نمودن خونریزی انجام دهد.
- آمبولی: خطر مشاهده آمبولی تا پنج هفته پس از جراحی وجود خواهد داشت، بنابراین توجه به نکات بیان شده جهت پیشگیری از آن حائز اهمیت خواهد بود.
- ورم لنفاوی: ورم دست و بازو پس از عمل جراحی طبیعی است، اما این عوارض باید پس از گذشت مدتی کوتاه برطرف شود که در غیر این صورت مراجعه به پزشک اهمیت می یابد.
- درد دست: در صورتی که در حین جراحی سرطان سینه به عصب ها آسیب رسیده باشد، احتمال تیر کشیدن و احساس گزگز در بازو و شانه ها وجود خواهد داشت که در این هنگام پزشک با تجویز دارو می تواند به رفع این مشکل کمک کند.
دکتر ناصر ملک پور به عنوان یکی از بهترین پزشکان جراح سرطان پستان در سطح کشور می باشد که با تخصص بالای خود و با کمترین میزان عوارض این عمل جراحی را انجام می دهد و بیماران او پس از مدتی کوتاه سلامتی خود را به دست می آورند.
جمع بندی
در کلام آخر باید بگوییم که سرطان سینه به عنوان یکی از مشکلات شایع در بین بانوان است که جراحی آن نیز متناسب با شرایط جسمی فرد و با استفاده از روش های مختلفی انجام می شود. انتخاب روش مناسب برای جراحی سرطان سینه بر اساس نظر پزشک خواهد بود و پس از آن نیز بانوان می توانند جهت کسب زیبایی خود از روش های بازسازی سینه استفاده نمایند.